Pileflet en brødkurv

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Pileflet en brødkurv Det flotte keltisk-lignende mønster gør denne traditionelle polske brødkurv dekorativ både på bordet og på væggen. Lær at flette den på Naturplanteskolen. Med kun 36 pil kan denne kurv nemt flettes på en eftermiddag, både af erfarne pileflettere og nybegyndere. Pris m.v.: Kr. 400,-. Din tilmelding er registeret, når du får en […]

Kr. 400,00

Permakultur for alle/ Introduktions- og weekend-kursus

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Benyt dig af muligheden for at komme bag begrebet permakultur, der er en naturvenlig og mangfoldig måde, der bruges lokalt såvel som verden over med stor effekt.

Kr. 1950,00

Frødag

BaneGaarden Otto Bussesvej 45, København SV

Naturplanteskolen deltager sammen en lang række andre frø-entusiaster i Frødag på BaneGaarden d. 4. marts 2023, kl. 11.00-15.00 Læs mere om arrangementet!

Regenerative jordbrug (seminar)

Taastrup Medborgerhus Taastrup Hovedgade 71, Taastrup

Det er et stigende fokus på det danske landbrug. Ikke mindst i forhold til den centrale rolle erhvervet spiller, når det drejer sig om direkte fødevareforsyning, Danmarks nedbringelse af CO2-udslippet og styrkelse af biodiversiteten.

Kr. 150,00

Sæsonåbning 2023

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Naturplanteskolens åbner dørene for sæsonen 2023 - Foråret står for døren og det er tid at komme i gang med syslerne.

Dyrk svampe indendørs

Naturplanteskolen Stærkendevej 177, Hedehusene

Dyrk svampe indendørs Med en plastikspand, noget strøelse, en gryde, god hygiejne samt ganske få andre ting og dit svampemycelium kan du dyrke svampe selv til hele familien i vinterperioden. Prisen inkluderer kaffe/te, kage, mycelium, medium og masser af praktisk "gør det selv" vejledning Medbring: en ren fødevareegnet plastikspand Pris m.v.: Kr. 250,00 pr. person […]

Kr. 250,00