Foreningen

Vennevelkomst

Vi er venner af Naturplanteskolen, og vi er venner med Aiah Noack, som vi har kæmpe-respekt for!

Aiah Noack er Hortonom og phD i planter og haver, foredrags- og kursusholder, havedesigner, havebogsforfatter, og – sidst, men ikke mindst – stifter af Naturplanteskolen. Hendes passion for naturen, jorden, permakulturen, bæredygtigheden og de flerårige spiselige planter bakker vi 100% op om.

Vi tror på, at tiden arbejder for netop det, som Naturplanteskolen står for, og tror på at vi kan blive rigtig mange venner. Måske har du lyst til at være med som ven ved at støtte foreningen med dit medlemskab? Måske har du også lyst til at være med som ven ved at bruge lidt af din tid og dine kræfter i arbejdet på Naturplanteskolen? Begge dele er meget værdsat.

Som venner vil vi lægge vægt på det, som rækker ud over det rent kommercielle. Vi vil fokusere på, at vi er ganske mange, der har behov for og lyst til at gøre en indsats for naturen og bæredygtigheden, der hvor vi kan. At lade os inspirere til at gøre tingene selv, og ikke købe os fra det.

Derfor vil vi stå for arrangementer, der rækker hånden ud mod andre havevenner, som godt vil indgå i et fællesskab. Vi vil stå for events med særlig fokus på inspirationen. Vi vil i særlig grad kaste os over den nordlige del af Naturplanteskolens grund og her udfolde os med aktiviteter, hvor vi får fingrene i jorden. Hvor vi gør nytte – men hvor vi også lærer noget, og ikke mindst hygger os sammen, når vi kan mødes.
Vi håber at du også har lyst. Der er plads til mange venner omkring Naturplanteskolen.