Filmklub

Naturplanteskolens venners filmklub

Når vi følger medierne er der et stærkt fokus på de mange begrædelige ting, der sker i verden. Der sker dog også opmuntrende og inspirerende ting. Dem er der bare ikke helt så meget fokus på. Flere af de gode initiativer er der lavet film om. Nogle af dem vil vi gerne vise i Vennernes filmklub, som holder til i cafeen på Naturplanteskolen.

Den første film viser vi den 9. december. Det vil være ”Kiss the Ground”, der fortæller eksempler på hvordan regenerativt landbrug i USA sikrer jordens humus-lag og giver en helt anden basis for et godt liv på landet.

Det koster 50 kr at være med. Det dækker udgiften til kaffe/te og kage og så sættes resten af til at løbende udgifter som udgift til lærred.

Der er – grundet Covid19 – kun mulighed for 10 deltagere, så man vil kunne risikere at blive afvist og henvist til næste film.

Filmklubben er en vinteraktivitet, der skal indgyde os håb og give os mulighed for at blive klogere. De efterfølgende filmaftner vil være den 27. januar, den 10. februar og den 10. marts. Alle gange starter kl. 18.30. Efter filmen vil der være mulighed for at snakke videre ud fra filmens tema.

Ønsker du at deltage skal du tilmelde dig her:

Er du ikke medlem af Naturplanteskolens Venner, kan du melde dig ind her: