Indlæser Begivenheder
Julemarked 2021

Julemarked på Naturplanteskolen

27 november 2021 - 28 november 2021

I weekenden d. 27. og 28. november 2021 mellem kl. 10-16 er der julemarked på Naturplanteskolen på Stærkendevej 177 i Hedehusene.

Temaet er Natur. Gården vil være fyldt med boder, mens gårdbutikken er fyldt med naturjulegave-idéer, natur-værtindegaver, lækre smagsprøver mm. I caféen er der saftgløgg og hjemmebag, ild i brændeovnen, masser af stemning og nærvær, hvor der kl. 15 vil være julestue, hvor der fortælles anderledes julehistorier fra nær og fjern.

Dagen starter som sædvanlig med gratis kaffe og croissanter den første halve time. Kl. 10.30 vil man – under ledelse af indehaveren Aiah Noack – kunne komme på en rundvisning i den spiselige have.

Der bliver derefter mulighed for at børn og voksne kan gå på opdagelse i granskoven efter naturmaterialer til brug for juledekorationer og pynt.

Og i tidsrummet kl. 12-14 vil der være varm julesuppe og hjemmebagte surbrødsbrød – og så vil man kunne smage gammeldags æbleskiver med æbler i.

Det er foreningen Naturplanteskolens venner, der står bag arrangementet, hvortil der er gratis adgang og ingen krav om tilmelding. Corona-restriktioner vil blive overholdt.

Del denne begivenhed

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
27. november @ 10:00
Slut:
28. november @ 16:00
Pris:
Gratis

Sted

Naturplanteskolen
Stærkendevej 177
Hedehusene, 2640 Danmark
+ Google Maps
View Sted Website

Arrangør

Naturplanteskolen
E-mail:
spisdinhave@naturplanteskolen.dk
View Arrangør Website