Indlæser Begivenheder
Foto: Julie Rohde Birk

Arrangement om skovlandbrug

12 februar 2022

Skovlandbrugsarrangement

Lørdag den 12. februar kl. 0.30 – 14.30 er der et arrangement i Taastrup der sætter fokus på skovlandbrug 2022. Det er Naturplanteskolens venner der – i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening og  Permakultur Danmark står bag arrangementet.

Formålet er at oplyse, inspirere og opmuntre til at flere tør arbejde for og med skovlandbrug. Arrangementet skal klarlægge hvilke udfordringer og perspektiver, der er ved at kaste sig ud i skovlandbrug. Håbet er at arrangementet vil styrke netværk mellem mennesker der – enten individuelt eller på andels-niveau – kan have interesse i at etablere fødevareproduktion.

Ambitionen er at der kommer flere skovlandbrug i Danmark, der i et større eller mindre omfang kan styrke selvforsyningen.

Målgruppen er mennesker, der ikke er fremmed for permakultur og/eller ikke bange for at kaste sig ud i nye udfordringer.

Arrangementet har tre oplægsholdere
Det er Julie Rohe Birk fra ”Robust” (forskningsprojekt der er støttet med GUDP-midler og fra Fonden til Økologisk Landbrug). Hun vil give en generel introduktion til skovlandbrug og fortælle om de foreløbige resultater og anbefalinger af deres fire årige forskningsprojekt.

Leif Busk fra Permakulture Farmers har erfaringer med skovlandbrug og permakulturelt design fra såvel Danmark som Botswana. Han vil, med baggrund i sine mangeårige erfaringer fortælle om hvordan skovlandbrug/regenerativt landbrug startes op og drives.

Endelig deltager Mira Illeris og Esben Schultz fra Permakulturgaarden.dk – Skovvirke ved Svanholm. De vil fortælle om deres konkrete erfaringer med skovlandbrug herunder erfaringer og status på lovgivningen på området.

Arrangementet slutter med at deltagerne får mulighed for at drøfte perspektiver og planer med baggrund i oplæggene.

Det koster 180 kr at deltage. 110 kr for medlemmer af Danmarks Naturfredningsforeningen, Permakultur Danmark og Naturplanteskolens venner. Tilmelding og yderligere information findes på www.naturplanteskolen.dk.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
12. februar
Tidspunkt:
9:30 - 14:30
Pris:
Kr. 180,00

Sted

Taastrup Medborgerhus
Taastrup Hovedgade 71
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Maps

Arrangører

Foreningen Naturplanteskolens Venner
Naturplanteskolen
Danmarks Naturfredningsforening
Permakultur Danmark