formand
knud anker iversen

Jeg er født i 1952 i Aagaard ved Kolding. Uddannet lærer fra Tvind. Ansat fra 1976-96 på Selsmoseskolen i Taastrup. Fra 1997-2017 var jeg daglig leder af den lokale NGO  Miljø- og EnergiCentret. Nu er jeg pensionist, men har forskellige ting jeg går i. Jeg er lokal formand for DN-Høje-Taastrup, er biavler, frivillig i Miljø- og EnergiCentret hvor jeg bl.a. har ansvaret for udgivelsen er Positive Nyheder.

Jeg bor i Høje-Taastrup. Er gift med Connie. Vi har to børn (Henrik og Stine) og fire børnebørn.

Jeg har fulgt Aiahs indsats på Stærkendevej 177 og har altid søgt at bakke hende og Naturplanteskolen op, da jeg mener det er rigtig vigtig, det der foregår her. Ved generalforsamlingen i 2020 meldte jeg mig til bestyrelsesarbejdet og påtog mig (da ingen andre ville) formandsposten.

næstformand
marie lumholtz

Jeg ønsker, at være en aktiv del af en omstilling til et liv, hvor menneske og natur sameksisterer synergetisk og mennesket ikke sætter sin egen eksistens i centrum, men respekterer eksistensen af planter og dyr på lige fod med vores egen.

Jeg fandt Naturplanteskolen i sommeren 2019, hvor jeg var på permakulturkursus. Det gav så meget mening, at jeg nu er i gang med at omdanne min egen græsplæne på 400m2 til en permakulturhave, med alt godt fra haven: spiselige planter, biodiversitet, bæredygtighed.

Jeg er også kommet på Naturplanteskolen som frivillig, og har derigennem arbejdet med planteskolens daglige opgaver.

Som medlem af Naturplanteskolens Venners bestyrelse deltager jeg i skabelsen af fælleskab omkring Naturplanteskolens og udbredelsen af kendskabet til værdier Naturplanteskolen er bygget op om.

Jeg bor til daglig i Lyngby med min familie. Jeg er selvstændig kropsterapeut. Elsker at vandre i naturen med rygsæk.

Jeg har en søn på 15 år, og det er også pga. ham og hans fremtid på denne plantet, at jeg er med i foreningen og nu også bestyrelsen.

kasserer
Inger meldgaard

Jeg hedder Inger Meldgaard. Jeg kom fra Jylland til Ishøj i 2016 og købte en kolonihave med græsplæne og et skvalderkål bed.

Heldigvis læste jeg kort efter om Naturplanteskolen. Her har jeg lært meget om, hvordan jeg på en god måde, ændre min have til gavn for dyr og mennesker.

Jeg har været med i bestyrelsen i 3 år, da jeg gerne vil være med til at støtte op om stedets ideologi og gode atmosfære.

suppleant
sakina sarjan

Sakina er mit navn og jeg er her for at gøre gavn 😀

Jeg er født i 1985 og er oprindeligt fra Indien. Har boet i DK siden 2010 og føler mig meget tilpas og glad som Dansk-Inder. Jeg læser til Miljø, Planlægning og Kommunikation påRUC og er fascineret af Adfærdsdesign/videnskab, Permakultur og Multi layer farming. Jeg er også erhvervsøkonomi uddannet fra Indien. Jeg bor i Birkerød sammen med min mand Tahseen og har to tornadoer (i form af børn) derhjemme fra 2013 (Adam) og 2018 (Daniyal).

Jeg kom til at læse om Aiah og naturplanteskolen gennem Permakultur Danmarks hjemmeside. Jeg har holdt mig opdateret om dem via SoMe og også holdt en skøn fødselsdag fest på skolen! Jeg vil gerne støtte hende med det jeg kan fordi jeg synes hun og hendes team gøre en stor forskel og de har potentiale for at gøre yderligere. Naturplanteskolen som sted gør at man kommer til at opleve, se, sans, føle hvor skønt og luksus ren natur er! Dette budskab skal videreføres og derfor har jeg kastet mig ind som suppleant 😀 Lets do this together!